Verzorging en tips;

Mogen de haren glad worden gemaakt?

Een haar verlenging kan met een goede stijltang glad worden gemaakt, de bondings mogen echter niet in contact komen met de stijltang. Ter bescherming van het haar raad ik u aan een hittebescherming te gebruiken. Bij droge haar punten biedt Serum hair-fluid de optimale oplossing. Ik raad u aan, de shampoos of de verzorgingsproducten van Great Lengths te gebruiken, die u bij All eyes on you Extensions kunt kopen.

 

Welke shampoo mag ik gebruiken?

Met betrekking tot de shampoo moet men op een paar dingen letten, het is belangrijk, dat u of de shampoo van Great Lengths gebruikt, of een shampoo van een kappers merk. Zo kunnen we garanderen dat er geen alcohol of siliconen in de shampoo zijn verwerkt.

 

Kan ik nog met mijn hand door mijn haar gaan?

Je moet bij Great Lengths strengen juist met je vingers door het haar gaan, zodat deze steeds weer worden gesorteerd.

 

Hoe behandel ik het haar het beste tijdens het wassen

Knijp het haar als het nat is voorzichtig droog, in plaats van het droog te wrijven. Sorteer de vochtige strengen en borstel ze voorzichtig met de Great Lengths borstel – vermijdt alstublieft aan het haar te trekken. Föhn eerst de aanzet van het haar, inclusief de verbindingspunten, daarna de lengte en de punten. Als u uw haar zo wilt laten drogen, raden wij u toch aan, de verbindingspunten te föhnen.