Voor en na foto’s

Deze keer even extra creatief geweest en 50 roze extensions gezet bij Anne. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van twee verschillende pink.

Bij Marloes heb ik een volume gemaakt met 50 extensions natural ends van 35 cm die ik heb gemixt met drie verschillende kleuren.

Weer een mooie verlenging gezet bij een klant. Hiervoor heb ik 75 extensions gezet natural ends. Ik heb twee kleuren gemixt en ze heeft een lengte van 45 cm. Love my job!

 

Bij Rosanne heb ik Flow-strengen natural ends gezet. Ik heb er 75 ingezet. Door de Flow-strengen te gebruiken heb ik een ombre effect gecreëerd.

voor-en-na

 

Bij Anne heb ik een klassiek kapsel gemaakt wat zowel voor een gala geschikt is als voor een bruidskapsel.

 

anne-opgestoken-kapsel

 

Bij Saskia heb ik 75 extensions natural ends gezet. Ik heb two tone gebruikt voor een natuurlijk effect.

saskia

 

Bij Dimphy heb ik als basis kleur 5.35 en 5.00 (chocolade bruin) gezet met highlights.

voor-en-na-dimphy

 

Marja heeft al langere tijd lang haar die ze altijd in een klem draagt. Ze wilde graag een kort fris kapsel waar ze zo min mogelijk aan moet doen. Een geweldige metamorfose en een zeer tevreden klant.

voor-en-na-mama

 

Mylon vond haar eigen lengte te kort. Ze wilde graag een verlenging van 40 cm. Ik heb er 100 extensions natural ends two tone in gezet voor een natuurlijk effect.

voor-en-na-mylon

 

Na 6 maanden heb ik bij Rosanne de extensions eruit gehaald en nieuwe ingezet. Ze hadden nog wel 2 maanden kunnen blijven zitten maar ik wilde graag een model voor mijn promotie filmpje. Dit keer heb ik 75 two tone 40cm natural ends gezet.

voor-en-na-rosan-portfolio

 

Anne is mee gegaan als model voor de Lifestyle cursus van Great Lengths. Voor haar is het de eerste keer dat ze extensions heeft. Ik heb 85 two tone natural ends gezet. Nu heeft ze een mooie volume.

       Voor

voor-anne

 

Na

na-fotos-van-annena-foto-anne-krullen

 

Marloes is een klant met een haar vermeerdering. Ze heeft 75 two tone natural ends extensions van 40 cm.

voor-en-na-marloes