Veel gestelde vragen

Wat is de minimale lengte, dat mijn haar moet hebben, zodat een verlenging überhaupt werkt?

Vanaf een lengte van 8 – 10 cm kan een verdubbeling van de haarlengte of meer volume worden bereikt. Als het eigen haar tot op de schouders komt, kan het naar believen worden verlengd.

 

Als ik zeer dun haar heb, herken ik dan het vreemde haar?

Nee, wij hebben ook fijn haar in ons assortiment. Deze zijn niet duurder dan de normale standaard strengen. Laat u alstublieft door All eyes on you Extensions adviseren.

 

Met natuurlijk golvend haar extensions, gaat dat?

De extensions zijn in principe licht golvend, maar de kapper kan de haren ook glad of gekruld bestellen.

 

Zijn de haren schadelijk tijdens de zwangerschap?

Nee, op geen enkele manier. De extensions bestaan uit Indisch haar van een zeer goede kwaliteit, dat qua structuur het dichtst bij het Europese haar ligt. Ook het verwijderen van de extensions tijdens de zwangerschap is in geen geval schadelijk. Men moet er alleen rekening mee houden, dat tijdens de zwangerschap of de voedingsperiode vanwege hormonale veranderingen er sprake kan zijn van meer haaruitval. Als dit het geval is, moeten de extensions worden verwijderd, omdat het eigen haar het gewicht van de extensions niet meer kan dragen.

 

Haar verlenging na een ziekte?

Ik raad het in principe af, bij hormonale of door ziekte veroorzaakte haaruitval, direct na het beter worden een verlenging/volumebehandeling uit te voeren. U dient uw haar genoeg tijd te geven, zodat het weer gezond kan worden en de haarwortels weer sterker worden. Ik raad u aan, een paar proefstrengen te dragen, om te zien, hoe uw haar hierop reageert.

 

Voorbereiding, duur en ‘’daarna’’ – voorbereiding op de haar verlenging, duur van de haar verlenging en de tijd “daarna”

Wordt mijn eigen haar speciaal op de verlenging voorbereid?

Ja, een reiniging voor het plaatsen van de haren is belangrijk, omdat daardoor siliconen etc., die zich in het haar bevinden, worden verwijderd, wat een positief effect op de houdbaarheid van de haren heeft.

 

Hoe lang duurt het plaatsen van de extensions?

Worden de strengen haar apart ingewerkt, dient men op ongeveer  2,5 uur voor een haar verlenging te rekenen.

 

Ik verlies erg veel haren

Een verlies van 10% van de strengen gedurende de gehele draagtijd is normaal. In geval van problemen zal All eyes on you Extensions u altijd verder helpen.
Een paar strengen erbij laten zetten, gaat dat?

Met de strengen van Great Lengths bestaat altijd de mogelijkheid, nog meer strengen te laten zetten.

 

Zonder haar verlenging voelt mijn haar zo dun aan

Ik heb de ervaring, dat na het verwijderen van de strengen het gevoel ontstaat, plotseling minder eigen haar te hebben. Dit is echter niet het geval. Haarverlenging en haar vermeerdering klanten missen namelijk het volume, dat ze voorheen hadden door de strengen.

 

Kan ik met de extensions in het water gaan?

Natuurlijk! De verbindingspunten bij de extensions bestaan hoofdzakelijk uit keratine. Dat is een stof die op het haar lijkt en niet oplosbaar is in water. Bovendien heeft het een bijzondere stevigheid en dat zorgt voor extra zekerheid.

 

Ik ga op vakantie aan zee, waar moet ik op letten?

Met een haar verlenging kunt u in het zout water gaan, echter dient u uw haren daarna wél met schoon water af te spoelen en indien mogelijk een beetje droog te maken.

 

Zonnebank – een probleem?

In principe is een bezoekje aan de zonnebank geen probleem. Het is wel beter het haar met een handdoek af te dekken en daarna eventueel een verzorgingskuur zoals de Energy Conditioner van Great Lengths te gebruiken.

 

Kan ik een permanent laten zetten? Mag ik styling producten gebruiken, zoals haarspray?

U kunt de extensions, net als uw eigen haren, dagelijkse stylen of verder behandelen zoals met een permanent of door te verven. Great Lengths biedt een serie van verzorgingsproducten aan. Zo weet u zeker, dat uw haar verlenging zo mooi blijft als op de eerste dag. Let er wel op, dat de producten die u gebruikt, geen alcohol bevatten.

 

Mag ik het haar blonderen?

Natuurlijk is blonderen mogelijk. Ik raad u om dat wel bij All eyes on you Extensions te doen.