Over mij

Graag wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Susan van Vught-Robben. Ik ben sinds 2004 Allround kapster. Het mooiste aan dit vak vind ik dat je mensen kunt omtoveren en wensen kunt vervullen. Mijn salon is gevestigd in mijn eigen woning waardoor het omringd wordt door een huiselijk en relaxed gevoel. Ik wil alle aandacht aan mijn klanten geven zodat ze zich speciaal voelen en stralend naar huis gaan.

 

foto-van-mij

 

 

All eyes on you Extensions is een dameskapsalon waar u terecht kunt om uw haar te laten wassen, föhnen, knippen, kleuren, opsteken en vlechten. Daarnaast ben ik, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in het zetten van hairextensions. Hiervoor maak ik uitsluitend gebruik van het merk Great Lengths. Deze hairextensions worden voor 100% gemaakt van menselijk haar. Hierdoor hebben de extensions een superieure kwaliteit en kunt u ze verven en stylen net als uw eigen haar.

Ik weet heel goed dat uw kapsel u maakt tot wie u bent. En dat geef ik ook altijd weer. Ik ben zeer gemotiveerd en haal graag het onderste uit de kan, zodat u tevreden bent over uw kapsel. Enkele kernwoorden waar All eyes on you Extensions voor staat:

 

fris – enthousiast –  gemotiveerd –  glossy – anders