Hair extensions Great Lengths

 

foto-logo-for-you

Van alles iets meer!

 

Volume, lengte, kleuren

Sommige wensen zijn makkelijk te vervullen. Haar met een fascinerend volume. Haar in adembenemende lengtes. Voelbaar gezond haar in stralende kleuren. De professionele haar verlenging en haar vermeerdering van Great Lengths maakt het mogelijk. Snel en eenvoudig. Logisch, dat dit hoogwaardige extensions tegenwoordig al bij zo veel kappers verkrijgbaar zijn. Alleen in Nederland zijn er meer dan 1500 salons die het origineel aanbieden. En dit met succes! Want niet alleen de Professionele kwaliteit overtuigt, maar ook de unieke prijs-kwaliteit verhouding.

 

afbeelding-visite-kaartje

Onzichtbaar houvast:

Meer zekerheid in iedere situatie.

Het is maar één van de vele kwaliteitskenmerken van Great Lengths. Een daarvan is heel belangrijk: de verbindingen met het eigen haar zijn extreem klein en plat  – en dus onzichtbaar. Haast niet te voelen! Bovendien zorgen deze aanhechtingen voor een perfect houvast in iedere situatie. Vier tot zes maanden lang ongelofelijk mooi haar. Op het werk, thuis, buiten in de natuur of op het sportveld. Dit presteert uitsluitend Great Lengths. Dun haar, te weinig haar in het algemeen of plekken met te weinig volume: de hoogwaardige natuur haarstrengen van Great Lengths zorgen in dergelijke gevallen voor een passende hoeveelheid volume. Passend kan veel betekenen: van elegante toevoeging, plaatselijke aanvulling voor bepaalde haar stijlen tot golvende lengtes.

 

 

De gezonde basis:

Daaruit ontstaat mooier haar.

De kwaliteitsverschillen van de huidige strengen zijn enorm. In veel gevallen is aan de prijs al te herkennen, met welke kwaliteit men te maken heeft. Great Lengths kent wat dat betreft geen compromissen. Vanaf het begin wordt voor de productie van onze natuur haarstrengen uitsluitend gebruik gemaakt van haar afkomstig van Indiase vrouwen die tijdens een Hindoeïstisch ritueel hun haar offeren. Dit haar word in een vlecht gelegd voordat het afgeknipt wordt. Hierbij spreekt men over zogeheten “Remi-kwaliteit”, dus over uw haar dat overeenkomstig gesorteerd is.

 

 De grootste keus:

Iedere wens wordt vervuld!

Modebewust vrouwen weten heel precies, wat zij willen. En zij hebben ieder hun geheel persoonlijke smaak. Daarom hecht Great Lengths er bijzondere waarde om deze vrouwen het grootste assortiment van verschillende waarde om deze vrouwen het grootste assortiment van verschillende natuur haarstrengen aan te bieden.

 

2

Natuur haarstrengen van Great Lengths zijn verkrijgbaar in:

 • 6 standaardlengtes van 20 tot 60 cm
 • Extra lengtes tot 80 cm (op aanvraag)
 • 4 formaten van standaard tot fine en extra-fine, Tomorrow’s look
 • 5 structuren van glad tot curly

Ongeveer 50 natuurlijke kleurnuances.

De kleurenring van Great Lengths omvat ongeveer 60 natuurlijke kleurnuances, inclusief alle actuele trendkleuren.

 

4 

Precisie, creativiteit en behoedzaamheid:

De professionele plaatsing. 

Een haar verlenging en haar vermeerdering behoort tegenwoordig tot de normale serviceverlenging in innovatieve salons. Er bestaan echter kwaliteitsverschillen. Juist door deze kwaliteitsverschillen is een zoals All eyes on you Extensions aan te bevelen.

 

All eyes on you Extensions staat garant voor:

 • Professioneel advies omtrent alle mogelijkheden voor moderne haar verlenging en vermeerdering.
 • Perfecte afstemming van het eigen haar en de natuur haarstrengen.
 • Creatieve plaatsing van de extensions.
 • Absolute behoedzaamheid voor het eigen haar en de natuur haarstrengen tijdens het inzetten.
 • Gebruik van de modernste apparatuur van Great Lengths.
 • Onzichtbare verbindingspunten.
 • Houdbaarheid van 4-6 maanden.
 • Niet pluizen of andere onaangename bijverschijnselen.
 • Advies omtrent de effectieve verzorging van het eigen haar en de natuur haarstrengen.
 • Makkelijke verwijdering van de natuur haarstrengen

 

Hoe worden de hair extensions geplaatst?

Great Lengths eist dat alle hair extensions ingezet worden met een Ultra Sonic machine of de nieuwe Multi Sonic machine. All eyes on you Extensions werkt uitsluitend met de Ultra Sonic machine. Door middel van de ultra Sonic machine worden onhoorbare geluidsgolven geproduceerd. Door de wrijving van deze geluidsgolven wordt de bonding met geluidsgolven zacht gemaakt. De ultra Sonic machine produceert dus geen hitte om de bonding te laten smelten. Hierdoor is de applicatie (het vastzetten van de hair extension) niet schadelijker voor uw haar dan het föhnen of stijlen met een stijltang. De Ultra Sonic heeft een positieve invloed op het onschadelijke totaalpakket dat Great Lengths heet. Doordat Great Lengths kwaliteit als uitgangspunt heeft, zijn zij het beste hair extensions-merk van de wereld geworden.

 Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen. Zie contact voor mijn gegevens.