Haar verzorging

Bij All eyes on you Extensions worden uitsluitend haarverzorgingsproducten verkocht die speciaal ontwikkeld zijn voor de verzorging van hairextensions. Hairextensions kunnen in principe net zoals het eigen haar worden behandeld. Echter hebben juist lange haren een bijzondere verzorging nodig. All eyes on you Extensions biedt hiervoor hoogwaardige verzorgingsproducten en speciale borstels aan van het merk Great Lengths. Er zijn verschillende verzorgingsproducten te koop zoals: shampoo, conditioner, haarmaskers,  styling producten en borstels. Bij het voorgesprek kijk ik samen met u welk product het beste bij u past. Hoe beter de haren worden verzorgt hoe gezonder de uitstraling is en hoe meer plezier u van uw haar heeft. Voor de hairextensions heb ik tevens speciale haarborstels. Ze zijn extreem robuust en handzaam. De haren van de borstels zijn natuurlijk en gemaakt van wild zwijnenhaar.

haarverzorging

 

Verzorging van de Extensions:

Het haar wassen.

Was uw haar bijzonder zorgvuldig. Let erop, dat de verbindingen zo weinig mogelijk belast worden! Daarom adviseren wij, het haar nooit met voorovergebogen hoofd te wassen, maar het hoofd altijd rechtop te houden. Het makkelijkste gaat dat onder de douche of bij All eyes on you Extensions. Hoe beter u uw haar verzorgd hoe langer het resultaat mooi blijft.

Het haar drogen.

In plaats van het natte haar droog te wrijven, kunt u het beste met een handdoek droog deppen. Daarna kunt u het beste met een borstel van Great Lengths het haar ontwarren, vanaf de punten trapsgewijs naar de wortel toe werken. Snelle, trekkende bewegingen tijdens het borstelen kunt u beter vermijden. Met het föhnen begint u eerst bij de punten, daarna komen de lengtes en de verbindingspunten. Ook indien u het haar los laat drogen, raden we aan om eerst de haren te ontwarren en de aanhechtingen droog te föhnen.

Het haar borstelen en kammen.

Om uw haar behoedzaam te kammen en te borstelen, adviseer ik, de strengen dagelijks te ontwarren met de Great Lengths borstel verkrijgbaar bij mij. Ik laat u graag zien hoe u dit het beste kunt doen mocht u dat willen.

Vakantie.

Met een Great Lengths haar toevoeging tijdens de vakantie blijft u verder genieten, na het zwemmen in zee of zwembad spoelt u grondig de zoutrestanten of andere restanten weg met zuiver water. Om de haar vochtigheid en soepelheid terug te verkrijgen is Anti Tap Water de ultieme afsluiting.

Slapen.

Haren mogen los gedragen worden bij het slapen, indien u de haren samen bundelt, vermijd te strak bundelen door bijvoorbeeld een vlecht te maken om spanning op de haarwortel te voorkomen.